Loading...
Kezdőlap2024-04-26T13:37:31+00:00

NE VÁRJA MEG! ELŐZZE MEG A BAJT!

Profi biztonságtechnika társasházakba

Értékeink védelme nem luxus, inkább létszükséglet! Ha ezzel Ön is tisztában van és ezért keresi a legjobb megoldást otthona biztonságára, akkor itt a megoldás: profi biztonságtechnikai eszközökkel védje értékeit, otthonát, melyek segítenek megelőzni a bűncselekményeket, a káreseményt gyorsabban felderíteni.

Számunkra fontos a lépcsőházi lakóközösségek védelme, éppen ezért műszaki tudásunk legjavát és széles körű tapasztalatunkat adjuk, így a legújabb megoldásokat, precíz adatkezelés szolgáltatást és persze kedvező kamera rendszer árat kínálunk.

A megfigyelő rendszer, azaz a társasházi kamerarendszer esetében különösen nagy hangsúlyt fektetünk a jogi hátterek biztosítására. Az országban egyedülálló módon a társasházi törvények maximális betartásával nyújtjuk a társasházi adatkezelés szolgáltatást teljes körű adatvédelemmel.

Igazán büszkék vagyunk rá, hogy már több, mint ötszáz társasház választott minket, a konferenciák állandó résztvevői lehetünk, folyamatos és közvetlen kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel. Garantáljuk Önnek is és lakótársainak is a társasház védelmét, ha az MNS Védelem Kft. mellett dönt elégedett lesz!

0
Társasház
0
Kamera
0
Órás ügyelet

Válassza professzionális biztonságtechnikai és adatvédelmi szolgáltatásainkat!

Biztos, hogy ez a legjobb rendszer önnek?

Nem biztos a dolgában? Aggodalmai vannak?
Mi garantált megoldást adunk önnek.

Számunkra fontos az önök biztonsága.

GARANTÁLJUK A MINŐSÉGI MUNKÁT ÉS A TÖRVÉNYES MŰKÖDÉST.

Ügyfeleink mondták rólunk

AKIKNÉL AZ ŐRSZEMPROGRAM MÁR KIVÁLÓAN MŰKÖDIK:

Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a kamerarendszer átadásáig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok az MNS Védelem Kft-ről.

Szegesi Zoltán társasházkezelő, Ferox Bt.

Tisztelt MNS Védelem Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A kamerarendszer működése is kifogástalan.
További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!

Tallián László társasházkezelő, ATLAKA BT.

Mi mennyibe kerül?

BARÁTSÁGOS ÁRON – PROFI MUNKA. GYŐZŐDJÖN MEG ÖN IS A SAJÁT SZEMÉVEL. MEGÉRI A SAJÁT BIZTONSÁGA.

Figyeljen ön is saját biztonságára!

Tippek és trükkök, hogyan védheti meg saját magát.

Akkor most mégis kamerázható a közterület?

Eddig alapvető szabály volt, hogy a kamera rendszer kizárólag magánterületen használható jogszerűen. Közterületen kizárólag a rendőrség és a közterület-felügyelet üzemeltethetett kamerás megfigyelő rendszert, térfigyelő kamerát. A Nemzeti

Az objektumvédelem és a hozzá szükséges erőforrások

Az objektumvédelem az egyik alapvető pillére a modern biztonsági stratégiáknak, különösen azokban a környezetekben, ahol értékes vagy kritikus jelentőségű tárgyak, személyek vagy infrastruktúrák vannak jelen. Legyen szó

Hova küldhetjük a PDF-et?

1 percen belül küldjük az anyagot (teljesen díjmentesen)